Kérjük, segítsenek fémkincsekkel és játékbabákkal

Kedves Barátaink, Győrkőcfesztivál Rajongók és a Világ Összes Lakója! 
Újra Győrkőcfesztivál, és újra a segítségeteket szeretnénk kérni az alábbi tárgyak felajánlásával. :) <3

Kulcsok

A Győrkőcfesztiválon, Fess Ligetben (képzőművészeti helyszínünkön) régészeti játék várja a karszalagos fesztiválozó gyerekeket, ahol különféle régi kincsek után kutathatnak majd.
A feleslegessé vált régi fémpénzeket, kulcsokat, kisebb kanalakat, nagyobb csapágyból kiesett csapágygolyókat várjuk, egyszóval minden olyan holmit, ami egy Győrkőc régész számára érdekes lehet. A talált csecsebecséket a gyerekek haza is vihetik, ezért fontos lenne, hogy minél több régi kincset tudjunk összegyűjteni.
A tárgyakat június 15-ig kérjük nyitvatartási időben a Vaskakas Bábszínházban, avagy segítünk elhozni, előre egyeztetve a +36 20 261 5965 telefonszámon.

Babák

Ha az ágy alatt, a szekrény mögött, a padláson, vagy a pince mélyén egy dobozban rejtőznek megunt babáitok, szívesen örökbe fogadjuk őket! Bármilyen felajánlást örömmel fogadunk. A Győrkőcfesztivál dekorációjához szeretnénk felhasználni feleslegessé vált játékbabáikat.
A babákat június 15-ig kérjük nyitvatartási időben a Vaskakas Bábszínházban, avagy segítünk elhozni, előre egyeztetve a +36 20 261 5965 telefonszámon.

Segítségeteket köszönjük! Találkozunk a 15. Győrkőcfesztiválon!