Győr 750 - Győrben jó helyen vagy!

Kedves Barátaink, Érdeklődők!

Mindenki, aki ismeri a városunkat és visszajár hozzánk, és mindenki más, aki ezt eddig elmulasztotta, de az idén tervezi, hogy bepótolja!

750 évvel ezelőtt adományozott V. István Győrnek városi rangot. 2021-ben gazdag kulturális és szakrális élmények, programok várnak a győriekre és a városunkba látogató vendégeinkre.

Győr történelmi értékei, műemlékei, a barokk belváros, a folyópartok, a Püspökvár, a Győri Balett, a múzeumok, a Szent László herma, a Mobilis - mind, mind olyan vonzó helyek, programok, lehetőségek, amiért eddig és persze ezután is érdemes felkeresni a városunkat.

Természetesen a sorban ott van a Vaskakas Bábszínház is, valamint az a Győrkőcfesztivál, amelyet az idén 14. alkalommal szervez meg a Vaskakas társulata.

Különösen fontos ez az év a Vaskakas életében, mivel az idén ünnepeljük a 30. születésnapunkat.  Ezért a színes városi programokhoz mi is hozzájárulunk a születésnaphoz kapcsolódó játékokkal, kiállításokkal, flashmobokkal, bábsimogatóval, Vaskakas legenda előadással az online és az offline térben egyaránt, reményeink szerint egyre gyakrabban ez utóbbiban... .  

Vár benneteket a 750 éves Győr városa, a 30 éves Vaskakas Bábszínház és a 14. Győrkőcfesztivál (ez nem olyan szép kerek szám, de sebaj ...)!