Már csak ennyit kell aludni:
29

GYIK

Mi az a Győrkőcfesztivál?
A Vaskakas Bábszínház szervezésében Győr belvárosa egy hatalmas játszótérré változik, minden év július első hétvégéjén. A Győrkőcfesztivál az ország legnagyobb szabadtéri, ingyenes gyerekfesztiválja, melyen a gyerekek karszalaggal minden programon térítésmentesen vehetnek részt, legyen az egy előadás vagy akár egy aktivitás, bármely játék kipróbálása. A háromnapos fesztivál első estéjén, pénteken, a nyitó koncert után a kulcsátadó ceremóniával hivatalosan is a gyerekeké lesz Győr városa, és elkezdődik a szombat-vasárnapi reggeltől estig tartó Győrkőcjáték a Széchenyi tértől a Radó-szigetig.
Mikor és hol rendezik meg a 16. Győrkőcfesztivált?
A 16. Győrkőcfesztivált 2023. június 30 - július 2. között rendezi meg a Vaskakas Bábszínház Győr belvárosában.
Mikor és hol van a fesztiválnyitó?
Terveink szerint 2023-ban is a Dunakapu térre hívjuk a győrkőcöket és szüleiket. A Mosoni-Duna partján található hatalmas téren kényelmesen elfér majd a négy-ötezer főnyi győrkőcsereg. De még ezzel várjunk egy kicsit  ... .
Van-e egész nap program a megnyitó napján?
Nincs, az egész napos program szombaton 10 órától 20 óráig és vasárnap 10 órától 18 óráig tart.
Mennyibe kerül a belépő?
Minden program INGYENES. A játékokat a Győrkőcfesztivál karszalagját viselő gyerekek használhatják 14 éves korig.
A fesztivál minden programjára ingyenes belépést biztosító karszalagot a Győrkőcfesztivál ideje alatt működő információs, karszalagosztó pontokon vehetik fel.Mit kérünk cserébe? Nem mást, mint egy színes ujjlenyomatot! Alkossunk látványos képeket a résztvevő győrkőcök ujjacskáival!
Mi az a Győrkőckarkötő?
A fesztivál minden programjára ingyenes belépést biztosító karszalagot a Győrkőcfesztivál ideje alatt működő információs, karszalagosztó pontokon vehetik fel.
A Bécsi kapu téren működő Fesztiválközponton kívül még 2 információs, karszalagosztó hely várja szombaton és vasárnap 10 órától a fesztiválra érkezőket. 
Információs pontok: Fesztiválközpont - Bécsi kapu tér,  Széchenyi tér,  Baross Gábor utca.
A Győrkőckarkötőre ráírjuk a győrkőcök nevét és szüleik telefonszámát. Így ha elkeverednek a hatalmas tömegben, könnyen megtalálhatják egymást!
Hogyan és hol lehet Győrkőckarkötőt váltani a fesztiválra?
"Hozd magaddal a mosolyod az arcodon és egy rólad készült fotón vagy rajzon!"  - így juthatsz a fesztivál karszalagjához. Információs pontok, ahol karszalag váltható: Fesztiválközpont - Bécsi kapu tér,  Széchenyi tér,  Baross Gábor utca. 
Lehetek-e önkéntes a 16. Győrkőcfesztiválon? 
Természetesen az idén is sok szeretettel várja az önkénteseket Horváth Helga és a Vaskakas Bábszínház csapata. Jelentkezni a fesztivalonkentesek@gmail.com email címeken lehet.
Árulhatom-e a portékámat a 16. Győrkőcfesztiválon?
A kézművesek és iparművészek jelentkezése lezárult. 
Vendéglátással foglalkozom, hogy jelentkezhetek a 16. Győrkőcfesztiválra?
Az étel- és italárusítók jelentkezése lezárult. 
Van-e parkolási lehetőség a fesztivál időtartama alatt?
Bővebb információt a győri parkolási lehetőségekről itt talál.