Óriás Digitális Mosolyalbum

ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG!
Óriás Digitális Mosolyalbum

„Hozd magaddal a mosolyod az arcodon, meg egy rólad készült fotón!” – ugye ismerős ez a kérés?! Tizenegy esztendőn át minden győrkőc egy magáról készült mosolygós fénykép fejében jutott hozzá a Győrkőcfesztivál összes előadására, koncertjére, játékára ingyenes lehetőséget biztosító karszalaghoz. Az eltelt 11 év alatt több mint 200000 fényképet gyűjtött be a Vaskakas Bábszínház, így a világ legnagyobb mosolyalbumának lett tulajdonosa.

Az új kor kihívásait szem előtt tartva, no meg a helyszűke miatt is az idei fesztivál újdonsága az ÓRIÁS DIGITÁLIS MOSOLYALBUM. Kétféle módon juthatnak hozzá a győrkőcök a győrkőckarszalaghoz:

1. A http://gyorkoc.hu/ oldalon létrehozott képfeltöltő rendszeren keresztül 2019. június 17. – július 4. között feltöltött mosolygós fotók tulajdonosai sorban állás nélkül átvehetik karszalagjukat a Vaskakas Bábszínház jegypénztárában nyitvatartási időben.

2. A Győrkőcfesztivál ideje alatt a karszalagosztó pontokon digitális fotók készülnek a mosolygós győrkőcőkről, amelynek fejében jutnak hozzá a programokon való részvételre jogosító karszalaghoz.

Mind az előre beküldött, mind a fesztiválon készült fotók a fesztiválközpontban lévő Óriás Digitális Mosolyalbumon tekinthetők meg.

Figyelem! A Győrkőcfesztivál programjait kizárólag karszalagos gyerekek látogathatják!