Mátrai ügyességi játékok

Kinzófa
Négy nagyméretű logikai feladvány, mely rá van szerelve az állványra. Ezek egymástól eltérő, független logikai játékok. Különböző nehézségi fokozatúak, melyek megoldó kulcsai teljesen eltérnek egymástól. Szét kell bontani őket, vagy át kell helyezni rajtuk karikákat, és különböző formájú fadarabokat.

Kalóz karika
Egy négyoldalas állványnak mindegyik oldalán van egy kampó a rá rajzolt körök közepén. Az állvány tetején van mindegyik oldalon egy akasztófa, amire egy hosszú zsinóron egy nagyobb fémkarika van felfüggesztve. Ezt a karikát kell ügyesen, úgy meglendíteni, hogy beleakadjon az állványon lévő kampóba.

Zászlópörgető
A középen lévő óriás hajókormány segítségével kell megpörgetni a középső, forgó oszlopot. Ha elég gyorsan sikerül megforgatni a zászlókat, akkor még hangot is sikerülhet kicsikarni a zászlókból!

Varázsketrec
Egy zárt ketrecben lévő figurákat hosszú pálcák segítségével kell a keretben lévő fogas akasztófára felhelyezni. A ketrec oldalain körben rács van. A ketrec belsejéhez hozzáférni lehetetlen, csak a pálcikák segítségével lehet mozgatni a korongokat.

Kezdés: 
2019. július 06, szombat - 10:00 - 20:00
2019. július 07, vasárnap - 10:00 - 18:00