Gézengúz Alapítvány programja

GÉZENGÚZ ALAPÍTVÁNY PROGRAMJA
Mozgásfejlesztő akadálypálya (1-7 éves korosztály)

A gyerekek kipróbálhatják magukat az általunk összeállított akadálypályán. Garantáltan izgalmas kihívások elé állítjuk őket, hisz a billenő, rugós vagy akár göröngyös eszközök akarva-akaratlanul is megmozdulnak alattuk. Ki lesz az az ügyes, aki gond nélkül eléri a célt? Ha már mászni tudsz, vagy lépegetve közlekedsz anya-apa segítségével, itt a helyed!
Ügyességi játékok (3-7 éves korosztály)
Ha már úgy érzed, hogy az akadálypálya nem elegendő kihívás számodra, próbáld ki magad a célba dobásban. Hányszor találsz célba? 
Huple®, a mi jó barátunk! (újszülött kortól)
A piciket és nagyokat is elbűvöli a csendesen ringatózó kis hajó, melyet akár már pár hónapos korban ki lehet próbálni. Aki szeret hintázni, biztosan megkedveli a mi egyensúlyfejlesztő eszközünket is. Fekve, ülve, guggolva, állva, fél lábon – megtalálod a számodra leginkább tetsző helyzetet és az odaillő játékot.
Aprókezek – kézműves foglalkozás (2-10 éves korosztály)
A nagy nyüzsgés közepette érdemes néha picit leülni, megpihenni és esetleg az ügyes kis kezeket megdolgoztatni. Vigyél haza magaddal egy saját készítésű emléket, ami erre a szép napra emlékeztet majd!
Nyugi-sarok (megfáradt szülő-nagyszülők és dédik)
 Mit lehet itt tenni? Szusszanhatnak egyet, kötetlenül beszélgethetnek egymással vagy szakembereinkkel (gyógytornász, gyógypedagógus, pszichológus), önkéntes koordinátorainkkal, szereptorta beszélgetés.  Mit NEM lehet itt tenni! Mobilozni, telefonozni!

Kezdés: 
2019. július 06, szombat - 10:00 - 20:00
2019. július 07, vasárnap - 10:00 - 18:00