Vers-játszó-tér

" Amikor az ember gyermeke mesét, regényt, verset olvas, néha rátör a kíváncsiság, hogy bárcsak beszélhetne személyesen a mese-regény-vers írójával. Jó lenne megsimogatni vagy megkérdezni, hogy miért úgy alakult annak vagy annak a sorsa. Vagy egyszerűen csak focizni, szotyizni, szórakozni velük! Hogy nézhet ki egy gyerekeknek író felnőtt? Mi a kedvenc kajája? Jó tanuló volt? Kitűnő? Esetleg kapott ő is beírást? Sokat töpreng egy versen vagy mesén, vagy csak úgy zubognak ki a szavak a tollából? Egyáltalán kézzel írnak, vagy klaviatúrát püfölnek?

Ezt mind, meg még ennél többet is megkérdezhettek a gyerekeknek író felnőttektől a 12. Győrkőcfesztiválon, ahol a kortárs magyar gyerekirodalom legcsodásabb költői, meseírói várják a győrkőcöket: Varró Dániel, Gimesi Dóra, Tóth Krisztina és Szabó Borbála.

Tudod kik rajzolják a mesekönyvek hőseit, fáit, virágait, állatait? Találkozz Rofusz KingávalSzalma Edittel és Szegedi Katalinnal - kedvenc illusztrátorainkkal; alkossatok együtt, rajzoljatok, készítsetek papírbábokat!"

Kezdés: 
2019. július 06, szombat - 10:00 - 20:00
2019. július 07, vasárnap - 10:00 - 18:00