2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Nézz, láss, alkoss

Idén is minden gyerkőcöt szeretettel vár a Győrkőcfesztivál képzőművészeti helyszíne! Sziget a szigetben Csermák Zsuzska és Szarka Fedor Guido képzőművészek vezetésével A Radó-szigeten a nagy platánfás kis alkotó sziget játékos alkotásra hívja a fesztivál zajosabb szegleteiről érkezőket.

Néhány programjainkból:
Szabadpályás műterem - Ragadj ecsetet és fess a szabadban, ahogy a nagy elődök tették, kapcsolódj be a közös alkotásba!
Komponálj! - Tépőzáras vásznunkon színes egyedi formákból készítheted el a saját kompozíciódat.
Akciófestészet - A kihagyhatatlan fröcskölés, mely mindenkit magával ragad. Célzott fröccsenésekkel készülő képek, melyek azonnal kiállításra kerülnek ahol - száradás közben -, mint az európai művészet megkerülhetetlen mesterművei kerülnek ingyenes árverésre. 
Mimuido a rajzológép – Idén is üzemel a mesterkélt intelligencia, mely majd száz évvel Kempelen sakkozó gépe előtt már húzta a vonalakat, gyermekek lelkére rezonálva. 
Asztali foglalkozásainkon olyan egyedi grafikai technikákkal ismertetjük meg játékosan a gyerkőcöket, mint a montázs, a monotípia, valamint a vízbázisú festékek élményszerű használata. Ezektől az asztaloktól felállva a „KÉPes vagyok rá” remek érzésével távozhatnak a csemeték, no és persze saját egyedi alkotásaikkal.
Add tovább a vonalat – Közös táblakép rajzolás
Képcentrifuga – Középpontban az áramlás és az örvény

GYŐRKŐC-AJÁNDÉKBOLT: A Győrkőcfesztivál motívumaival díszített bögrét, füzetet, hátizsákot, tükröt vásárolhatnak az örök győrkőcemlékre vágyók!  

Kezdés: 
2018. július 07, szombat - 10:00 - 20:00
2018. július 08, vasárnap - 10:00 - 18:00