Ludibundus - 9 állomásos vitézi játék

Királykoronázás - Négy aranyszálon mozog a korona. Minden a koronát repítő angyalokon múlik. Ha ügyesek, akkor a fejedre tudják tenni!

 Lóra vitézek - Ha kapitány vagy, ültesd lóra a sereget! Adunk hozzá egy egyszerű emelőszerkezetet, aminek segítségével a páncélos katonákat nyeregbe emelheted.

Labirintus – labdagurítós táblajáték - Tudtad, hogy a szépen zengő pelikán madár az aranyhegyen lakik? De oda emberi lélek be nem teheti a lábát. Változz aranybuborékká, és gurulj! Találd meg a titkos utat!

Királylánynak labdája  - Koncentrációt és ügyességet kérünk! Királynénak leánya a toronyban ül. Leejtette a labdáját. Gurítsd vissza neki!

Guruló futár- gurítós ügyességi táblajáték  - Van két vár, s az egyiknek te vagy a kapítánya. Egy napon nagyon fontos üzenet érkezik a másik vár kapitányától. Talán egy vadászatra szóló meghívás, amire válaszolni kell. A levélhordó futár gurul. De vigyázz, csapdába ne essen!

Sárkánydobálós - Egyszer van, hol meg nincs három fejű sárkány. Dobhatod alulról felfelé, vagy fentről lefelé a szívacslabdát, a lényeg, hogy eltaláld a sárkány 3 fejét.

Teke - Jön az ágyúgolyó!! Vigyázz! Törökök és magyarok! Az a győztes, akinek katonája utolsónak marad talpon.

Memori - Itt is képek, ott is képek. Járasd meg a fejedben a fogaskerekeket, forgassátok a mesememori lapocskákat!

Kukucskáló - Ha kikukucskálsz a lyukon, éppen egy trombitás majom leszel, vagy csillagokat gyűjtő tarisznyás vitéz. ...sárkányháton! Ábrázatod igaz másolatát majomúrral, hazaviheted, ha anya vagy apa fényképezőgépe éppen ott van.

Kezdés: 
2019. július 06, szombat - 10:00 - 20:00
2019. július 07, vasárnap - 10:00 - 18:00