Zenés, táncos, vízparti gyerekparti

18 órától zenés, táncos, vízparti gyerekparti, medencékkel, pálmafákkal - Varga Feri és Balássy Betty gyerekműsora - Hahó Együttes koncert - Pannonia Allstars Ska Orchestra Karibi gyerekkoncert
Kb. 21.30 - Kulcsátadó ceremónia Borkai Zsolt polgármester úrral - Tűzijáték

Varga Feri és Balássy Betty gyerekműsora
A mindig vidám, mosolygós popduó páros ezúttal saját dalokkal örvendezteti meg az "aprónépet". Zenés-interaktív műsorukkal garantáltan jól fog szórakozni gyermek és felnőtt egyaránt.

Hahó Együttes koncert
Tanulni és tanítani a friss emberkéket a felnőttek feladata, még szerencse, hogy olyan sziperszuper, kreatív, barátságos, nyitott, kulturált muzsikák is segítenek ebben mint a Hahó Együttes dalai!  
Cuki dalok nem csak cuki gyerkőcöknek! Simogass kutyát, puszilj bogarat, ölelj fát, szedj szemetet, mindent lehet. A zene mindenek felett!
A Győrkőc Fesztiválon a Hahók bemutatják új, Tucat című dalukat is! 

Pannonia Allstars Ska Orchestra - Karibi gyerekkoncert
A vidám jamaicai tánczenét játszó Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) gyerekbulit tart. A jeles alkalomra karibi köntösbe öltöztetnek olyan kedvelt, régi dalokat, mint a Kaláka Nanduja vagy Gryllus Vilmos Kárókatonája, illetve saját, erre az alkalomra írt számokkal örvendeztetik meg a kicsiket és nagyokat. A műsorban helyet kapnak klasszikus PASO-darabok is, így mindenki együtt tapsolhat majd A Tenkes kapitánya ritmusaira, vagy kiabálhatja a Hungarian Dish alatt, hogy „hortobágyi palacsinta”. A közönség táncoktatásra is számíthat, így biztosan mindenkinek sikerül felvennie a ska és reggae számok lüktetését. A nagy létszámú csapat sok hangszeressel, köztük több fúvóssal áll fel, így nemcsak zenei téren, hanem vizuálisan is izgalmas élményt nyújt, az érdeklődők pedig az egyes hangszerek nevét is megtanulhatják.
A Pannonia Allstars Ska Orchestra mindig is kereste a zenei új utakat, kihívásokat: színpadra állítottak már népzenei fúziós műsort, szimfonikus kíséretű előadást, pszichedelikus dub verziót, dolgoztak hazai és nemzetközi vendégművészek sokaságával, de a mostanihoz hasonló kalandjuk még nem volt. A PASO tagjai szívből remélik, hogy a legkisebb generációt is sikerül a ska- és reggae-zene rajongójává tenniük.

kb. 21 óra 30 perckor Kulcsátadó ceremónia Borkai Zsolt polgármester úrral és Tűzijáték

Kezdés: 
2019. július 05, péntek - 18:00